Υπηρεσίες

​
Αναφέρονται επιγραμματικά οι υπηρεσίες που παρέχονται και αφορούν τους τομείς που δραστηριοποιούμαι
Δημιουργία, συγγραφή και γραφική επεξεργασία μουσικού κειμένου

 

Εάν γράφετε μουσική και επιθυμείτε να μεταφέρετε  τα τραγούδια σας σε παρτιτούρα, αναλαμβάνω τη δημιουργία, συγγραφή, επεξεργασία και  μεταφορά τους σε παρτιτούρα

 

Η τιμή καθορίζεται από :

  • την πυκνότητα των φθογγοσήμων ανά σελίδα

  • την περιπλοκότητα της παρτιτούρας

  • την ποσότητα των βασικών συμβόλων (δακτυλισμοί, αρθρώσεις, δυναμικές)

  • ειδικά σύμβολα (μη βασικά σύμβολα που απαιτούν την δημιουργία τους)

  • κείμενο και στίχοι

  • το ευανάγνωστο χειρόγραφο της παρτιτούρας

 

Μπορείτε να μου στείλετε ένα αντίγραφο του υλικού σας για δωρεάν εκτίμηση του κόστους. Ενδεικτικά, παρτιτούρα για ακκορντεόν ή πιάνο ή για ένα όργανο (12 πεντάγραμμα ανά σελίδα) στοιχίζει 5 / σελίδα και παρτιτούρα για μουσική δωματίου ή για ορχήστρα στοιχίζει 8 / σελίδα και 10 / σελίδα αντίστοιχα.

Στις τιμές περιλαμβάνονται οι πάρτες και μια συνολική διόρθωση έπειτα από αναθεώρηση του συνθέτη ή εκδότη. Κάθε επιπλέον διόρθωση γίνεται με το αντίστοιχο κόστος. Διορθώσεις των παραλείψεων του αντιγραφέα είναι πάντοτε δωρεάν.

 

 

 

Διασκευές, μεταγραφές, προσαρμογές κομματιών για Ακκορντεόν

 

Αναλαμβάνω την μεταγραφή, διασκευή, δημιουργία, συγγραφή και επεξεργασία παρτιτούρας προσαρμοσμένης πλήρως στις απαιτήσεις σας (τονικότητα, επίπεδο, βαθμό δυσκολίας).

Η αποστολή γίνεται σε έντυπη μορφή ή PDF μέσω email.

Οι παρτιτούρες, όλες κατασκευασμένες εξαρχής από μένα, με βάση το ηχητικό υλικό και έγκυρες εκδόσεις, αποτυπώνουν την κανονική εκδοχή του κομματιού και συνοδεύονται, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, με επιπλέον στοιχεία (οργανική συνοδεία, δομή του κομματιού) ενώ πλαισιώνονται με πληροφορίες όπως διαθεματικές έννοιες, επίπεδο δυσκολίας, ιστορικά στοιχεία που αφορούν το κάθε κομμάτι.

Διδασκαλία

 

Παράδοση μαθημάτων Ακκορντεόν για μαθητές όλων των επιπέδων, στα συνεργαζόμενα μ' εμένα ωδεία, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα  κατ' οίκον σ' όλα τα είδη Μουσικής

 

Παράδοση μαθημάτων Ακκορντεόν  και μέσω του διαδικτύου με τη χρήση  κάμερας (βιντεοκλήση μέσω των δωρεάν προγραμμάτων Skype ή Facebook)

 

Επιμέλεια Προγραμμάτων Σπουδών για Ακκορντεόν σε ωδεία και μουσικές σχολές

 

 

προσαρμοσμένη σχεδίαση
φρέσκιες ιδέες
αισθητική και άποψη

 

Σχεδίαση-κατασκευή-ανάπτυξη συντήρηση ιστοσελίδων

 

Αναλαμβάνω τη σχεδίαση, κατασκευή και ανάπτυξη λειτουργικών ιστοσελίδων προσαρμοσμένων πλήρως στις ανάγκες σας. Εντυπωσιάστε και προβάλετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσα από καλοσχεδιασμένους ιστοχώρους, εκφραστείτε και ενημερώστε το κοινό σας μέσα από τις ιστοσελίδες σας ή πουλήστε τα αγαθά σας σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Άμεση συχνή ανανέωση και πλήρη έλεγχο πάνω στο περιεχόμενο, με  δυνατότητα διαχείρισης και από εσάς τους ίδιους μέσα από ένα απλό και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης με την χρήση κωδικών.

 

Επιλογή κατάλληλων λέξεων–κλειδιών για εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στην κορυφή των πιο δημοφιλών μηχανών αναζήτησης.

 

Για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των ιστοσελίδων στέκομαι δίπλα σας σε κάθε πιθανό πρόβλημα, μέσα από πλήρεις λύσεις τεχνικής υποστήριξης.

 

 

Επισκεφθείτε παρακάτω ενδεικτικές ιστοσελίδες πελατών

 

 

                                               

 

                                                           Ιωάννης Τοπαλίδης, ξυλουργικές εργασίες

 

 

 

 

                                               Ωδείο Συμφωνία

 

 

 

                                                          

                                                         

 

                                                           Πασχάλης Παπαβασιλείου, ποιητής

Ώρες επικοινωνίας

 

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου ή  e-mail.  Δυστυχώς,  ενδεχο- μένως  να  μην μπορώ πάντα να αντα- ποκριθώ άμεσα.  Θα  προσπαθήσω να α- παντήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κλήση ή στο μήνυμά σας.

 

Επικοινωνία

 

 

info@spirosmelissanidis.gr

Κιν:   +30 6972 810871

 

© 2014 by  Spiros Melissanidis

© Copyright Protected

Το Περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας και όλα τα δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας ανήκουν στον Σπύρο Μελισσανίδη. H ενσωμάτωση περιεχομένου της Ιστοσελίδας σε άλλη ιστοσελίδα

ή αναπαραγωγής της Ιστοσελίδας ή του Περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την προηγούμενη ρητή συναίνεση του Σπύρου Μελισσανίδη.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now