Δραστηριότητες

Η προβολή και διάδοση της τέχνης του Ακκορντεόν, η στενή συνεργασία με τους φίλους του οργάνου, η διοργάνωση ενημερωτικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, η επικοινωνία με κρατικούς φορείς και ιδιωτικούς παράγοντες για την προώθηση του Ακκορντεόν αποτελούν  έναν από τους βασικούς άξονες των δραστηριοτήτών μου.

Συμμετέχω ενεργά, σε συνεργασία με καταξιωμένους καθηγητές, μουσικούς και φίλους του Ακκορντεόν, στις προσπάθειες που γίνονται για την επίσημη αναγνώριση του Ακκορντεόν στην Ελλάδα και τη συστηματοποίηση της διδασκαλίας του στα μουσικά εκπαιδευτήρια (μουσικές σχολές, ωδεία, ΤΕΙ, ΑΕΙ) με ενημερωτικά φυλλάδια, επιστολές, ανακοινώσεις και ομιλίες.

 

Ώρες επικοινωνίας

 

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου ή  e-mail.  Δυστυχώς,  ενδεχο- μένως  να  μην μπορώ πάντα να αντα- ποκριθώ άμεσα.  Θα  προσπαθήσω να α- παντήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κλήση ή στο μήνυμά σας.

 

Επικοινωνία

 

 

info@spirosmelissanidis.gr

Κιν:   +30 6972 810871

 

© 2014 by  Spiros Melissanidis

© Copyright Protected

Το Περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας και όλα τα δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας ανήκουν στον Σπύρο Μελισσανίδη. H ενσωμάτωση περιεχομένου της Ιστοσελίδας σε άλλη ιστοσελίδα

ή αναπαραγωγής της Ιστοσελίδας ή του Περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την προηγούμενη ρητή συναίνεση του Σπύρου Μελισσανίδη.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now