Βιβλία και Διασκευές (Παρτιτούρες)

​
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία μου (εκπαιδευτικά και παρτιτούρες) που είναι άμεσα διαθέσιμα.
 
Κάντε κλικ σε ένα από τα εξώφυλλα των βιβλίων  στην παρακάτω λίστα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έντυπη έκδοση του εν λόγω τίτλου. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να μετακινηθείτε.

 

Τα βιβλία και οι παρτιτούρες παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια του Σπύρου Μελισσανίδη.  Κάθε βιβλίο και παρτιτούρα προορίζεται για αποκλειστική χρήση του αγοραστή της. Δεν επιτρέπεται η διακίνηση, η αντιγραφή, η φωτοτύπηση, η ηλεκτρονική διανομή του αρχείου και γενικά η αναπαραγωγή εν όλω ή εν μέρει ή περιληπτικά, κατά παράφραση ή διασκευή, των παρόντων έργων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογραφήσεως ή άλλως πως, σύμφωνα με το Ν. 2121/1993 και τους λοιπούς κανόνες ημεδαπού και διεθνούς δικαίου περί πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς τη γραπτή άδεια του συγγραφέα. Αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια εκ των παραπάνω, φέρει ο αγοραστής τους, κατά του οποίου έχει το δικαίωμα να καταφύγει ο συγγραφέας.

Ώρες επικοινωνίας

 

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου ή  e-mail.  Δυστυχώς,  ενδεχο- μένως  να  μην μπορώ πάντα να αντα- ποκριθώ άμεσα.  Θα  προσπαθήσω να α- παντήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κλήση ή στο μήνυμά σας.

 

Επικοινωνία

 

 

info@spirosmelissanidis.gr

Κιν:   +30 6972 810871

 

© 2014 by  Spiros Melissanidis

© Copyright Protected

Το Περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας και όλα τα δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας ανήκουν στον Σπύρο Μελισσανίδη. H ενσωμάτωση περιεχομένου της Ιστοσελίδας σε άλλη ιστοσελίδα

ή αναπαραγωγής της Ιστοσελίδας ή του Περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την προηγούμενη ρητή συναίνεση του Σπύρου Μελισσανίδη.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now